avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. O salariata aflata in concediu ingrijire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. O salariata aflata in concediu ingrijire copil se ...

Buna ziua.
O salariata aflata in concediu ingrijire copil se va intoarce la locul de munca si astfel va inceta suspendarea cim. Din motive economice, tehnologice si structurale angajatorul doreste sa o treaca in somaj tehnic (in perioada in care a fost in cic in departamentul din care face parte a ramas doar ea) Este posibil sa o treca in somaj tehhnic din a doua zi de cand reincepe activitatea si daca da, care ar fi perioada maxima?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: madahr , utilizator 12:04, 23 Octombrie 2021
Da, este posibil sa o treca in somaj tehhnic din a doua zi de cand reincepe activitatea ... nu exista text de lege care sa impuna o perioada minima sau maxima
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in concediu fara plata la solicitarea firmei c79 c79 lucrez de peste un an la o croitorie serie unde am un contract de munca pe perioada nedeterminata ca muncitor calificat cu salarul minim pe economie dar defapt ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic 2014 florip florip Daca societatea are dificultati economice poate societatea sa trimita angajatii in concediu fara plata? Se mai poate beneficia de facilitatile somajului ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in sanatate didigina didigina Lucrez la un cabinet medical, medic de familie ,si in urma decesului medicului titular, reprezentantul legal a angajat un alt medic dar veniturile au scazut ... (vezi toată discuția)