avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diurna vs telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diurna vs telemunca

Buna ziua,


Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e varianta pentru a se putea acorda?
Cel mai recent răspuns: ec1konta , utilizator 11:56, 17 Februarie 2023
Mutumesc pentru raspuns!

Cum in proaspata D112 pentru Ianuarie 2023 se declara mai nou si ajutorul de telemunca, pe langa veniturile impozabile si neimpozabile aferente diurnei, ma gandeam sa nu fie vreo problema in acest sens, de cumul de venit diurna+telemunca pentru aceeasi zi a telesalariatui,
Nu am gasit nicio prevedere sa interzica acest cumul de venit...asa ca am aplicat Legea 81/2018.
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
ec1konta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti daca un salariat care este in telemunca ... cristina.reff cristina.reff Va rog sa-mi spuneti daca un salariat care este in telemunca si lucreaza din Franta in momentul de fata, poate participa la o conferinta in luna mai la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma lamuriti din lege daca am dreptul sa ... luminita29 luminita29 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti din lege daca am dreptul sa acord cazare si diurna unui angajat care este in telemunca. Sunt in contradictii cu acest ... (vezi toată discuția)
Tichete de masă telemuncă Popovici Alina Popovici Alina Daca lucrezi de acasă este normal sa nu primește bonurile de masa? Tu oricum consumi energie electrică . (vezi toată discuția)