avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă sunt obligată, în scris, căci altfel nu bag ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă sunt obligată, în scris, căci altfel nu bag in seama, ...

Dacă sunt obligată, în scris, căci altfel nu bag in seama, sa ma vaccinat și după refuz sunt data afara se considera concediere cu ce articol din codul muncii? Pot beneficia de șomaj?
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 08:18, 26 Octombrie 2021
Momentan nu va pot concedia legal pentru faptul ca nu v-ati vaccinat, nu exista baza legala pentru asta.
Puteti contesta concedierea in instanta si vedeti ce spune aceasta...
Dar pot cauta alte motive prevazute in legislatie pentru concediere...
Pentru viitor. Prefer să stau in somaj în siguranță casa, căci și dacă iau salariu și am asemenea stres.....oricum mor.

Ionut.ion a scris:

Momentan nu va pot concedia legal pentru faptul ca nu v-ati vaccinat, nu exista baza legala pentru asta.
Puteti contesta concedierea in instanta si vedeti ce spune aceasta...
Dar pot cauta alte motive prevazute in legislatie pentru concediere...

Pentru viitor... sa vedem ce o sa spuna legea...
Dar nu ar fi o încălcare a dreptului la. munca consfințit de constituție?

Ionut.ion a scris:

Pentru viitor... sa vedem ce o sa spuna legea...

Nu sunt jurist/avocat sa-mi dau cu parerea pe aceasta tema...
O sa vedem ce spune CCR cand o sa fie contestata, daca o contesta cineva... Daca se va da legea...
Sunt multi de "daca" asa ca... sa vedem ce o sa fie.

Alte discuții în legătură

Actionare judecata vivo cluj-napoca tratiousemainapeniumiceat tratiousemainapeniumiceat Am fost la Vivo! Cluj-Napoca sa mananc si mi s-a cerut dovada ca sunt vaccinat, altfel nu pot intra in incinta special amenajata. Nu sunt vaccinat si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legala impunerea de catre un angajator unui angajat ... CarmenCana CarmenCana Buna ziua, Este legala impunerea de catre un angajator unui angajat prezentarea unui test PCR negativ, efectuat saptamanal la o clinica autorizata, in cazul ... (vezi toată discuția)
Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)