avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Sint persoana fizica si am incheiat in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Sint persoana fizica si am incheiat in 27.04.21 contract ...

Buna ziua. Sint persoana fizica si am incheiat in 27.04.21 contract de achizitionare autoturism FORD FIESTA, pentru care am achitat suma de bani stabilita de catre dileri in avans. Evident ca din lipsa cabluri si cipuri, producatorul din Germania a aminat finalizarea construirii autoturismului in trei etape, in ultima notificare primita precizind ca data probabila de finalizare poate fi 30.11.21. In conditiile in care ridicarea preturilor este iminenta in aceasta toamna, deci fiind posibil ca producatorul sa achizitioneze aceste componente la preturi mai mari decit cele practicate la data incheierii contractului, acesta poate sa modifice valoarea sumei de achizitie stabilita in contract? Daca o va face, care sint variantele mele pentru a ma apara impotriva unei astfel de decizie? Fac precizarea ca in termenul stabilit de lege am predat autoturismul vechi la casare si prezentat documentaia necesara dilerului zonal. Cu multumiri anticipate,

Alte discuții în legătură

Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Valoare reziduala cuprinsa in rata diana81 diana81 Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)
Despagubire refuzata de asigurator bandidos87 bandidos87 Buna ziua. Cu scuzele de rigoare sunt sigur ca acest subiect probabil a mai fost dezbatut dar pt a nu interpreta gresit am preferat sa deschid un nou subiect. ... (vezi toată discuția)