avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Ma lovesc si eu de o situatie neplacuta cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Ma lovesc si eu de o situatie neplacuta cu un card ...

Buna ziua. Ma lovesc si eu de o situatie neplacuta cu un card de debit la Banca Romaneasca si nu gasesc raspuns. Mi-am deschis un cont pe site ,gen Netflix, unde aveam parte de 30 de zile gratis dupa care aveam de gand sa sterg contul. Problema este urmatoarea: a trebuit sa imi inregistrez cardul si am uitat sa sterg contul de pe site dupa perioada de gratuitate, iar dupa aproximativ 2 luni am fost sunat de la banca ca am o suma restanta la ei in jur de 1200 lei pt acel site(nu am mai folosit acel card de aproximativ jumate de an, iar pe el nu mai aveam fonduri). Ce nu inteleg, daca siteul a incercat sa ma taxeze iar eu nu aveam fonduri, nu trebuia sa mi se stearga contul sau sa imi blocheze accesul? Iar banca poate sa aprobe tranzactii chiar daca nu sunt fonduri in cont ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:07, 23 Octombrie 2021
Pai, ar trebui sa cititi termenii si conditiile de acolo, adica ce ati semnat (prin adeziune, se intelege)
dar si termenii si conditiile de la banca, privind aceste plati pe minus facute din contul dvs.
Adica , cum ? A platit banca pt dvs ? Sau a garantat banca, datoriile dvs ?
Sunt curios cine o sa va execute silit in cazul asta ..., banca sau furnizorul de filme ...
O tampenie, dar in ziua de azi, nu te mai mira nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla cu un cont bancar lasat deschis in afara bikaeraser bikaeraser acum cateva luni, mai exact 6 luni am deschis un cont bancar ( debit card ) la o banca in Anglia,( HSBC) contractul cu ei presupunea obligatia minima de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a acordat un credit pe care nu l-am solicitat razvanul razvanul Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat o masina in Germania. Este vorba de un Volkswagen Touareg, 2016. Am platit cu cardul. Mentionez ca respectivul card ... (vezi toată discuția)
Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)