avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua .Vin cu un subiect destul de delicat si as ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua .Vin cu un subiect destul de delicat si as dori sa ...

Buna ziua .Vin cu un subiect destul de delicat si as dori sa apelez la ajutorul vostru .In urma cu cateva luni pe cand eram intr-o relatie ,am dat imprumut o suma de 2000 de Euro fostului meu iubit ,facand imprumutul doar verbal si nu cu un act notarial semnat .Intre timp ne-am despartit iar domnul acuzat a spus ca imi va inapoia banii intr-o luna ,drept ceea ce nu s-a intamplat .Data scadenta a fost 31 August .Am doar mesaje si doar o inregistrare ce atesta faptul ca are sa imi dea bani .Am vorbit cu avocata si mi-a zis sa actionez Penal pentru inselaciune .As dori sa stiu si eu daca sa inaintez acest proces sau sa il inchid ?Avand in vedere ca alte dovezi nu am .Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Giby , utilizator 18:08, 23 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nicio inselaciune, este un litigiu civil, chiar dvs ati spus ca ati dat bani imprumut.
Inteadevar ,asta am spus si Doamnei avocate .ca dura destul de mult procesul recuperarii ai sumei .Am dat cu imprumut dar imi pot lua gandul de la bani .Ca asa o sa ma tarasc prin instante cu el .

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu este nicio inselaciune, este un litigiu civil, chiar dvs ati spus ca ati dat bani imprumut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut personal.....................garantat cu cec impexvladel impexvladel Buna ziua! Am si eu o problema pe care o consider destul de grava si complicata. Am luat de la un asa zis prieten niste bani imprumut. Cu acelasi prieten firma ... (vezi toată discuția)
Vinovat de furt pe nedrept missteeq missteeq buna ziua am 23 de ani si locuiesc impreuna cu iubitul meu . locuim impreuna de 9 luni . eu sunt casnica . eu si concubinul meu ne-am certat , si ca urmare am ... (vezi toată discuția)
Bani primiți în timpul relației, imposibil de restituit la finalul ei: ce poate face persoana care i-a primit dacă este amenințată și hărțuită? VeronicaRaisa VeronicaRaisa Buna seara,am o prietena ce este despartia de sotul ei care impreuna au un copil.Intre timp ea,a gasit pe altcineva.Aceasta persoana vazand ca prietena mea se ... (vezi toată discuția)