avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara!

Absolvirea Școlii Doctorale în Științele Educației pe domeniul managementului educațional îmi permite obținerea îndemnizației dacă sunt profesor pentru învățământul primar și nu intenționez să ocup o funcție de conducere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
adrianamarinescu.40@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 24 Octombrie 2021
Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație lunară pentru titlul științific de doctor în cuantum de 50% din nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat in invatamant! buna ziua! sunt profesor de informatica si tic la gimanaziu. ... marinelaarotaritei marinelaarotaritei Buna ziua! Sunt profesor de Informatica si Tic la Gimanaziu. intentionez sa urmez un doctorat in Stiintele Educatiei, pe o tema ce are legătură cu disciplina ... (vezi toată discuția)
Plată spor doctorat Claudia N Claudia N Buna ziua! Sunt profesor in inv. prescolar ( educatoare ) si am obținut titlul stiintific de doctor in domeniul filologie încă din anul 2012. Chiar daca am ... (vezi toată discuția)