avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, va rog, cum se recupereaza concediu de odihna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, va rog, cum se recupereaza concediu de odihna necuvenit ...

Buna, va rog, cum se recupereaza concediu de odihna neecuvenit la un angajat, care are cim-ul incetat, ( a fost data afara ptr. absente nemotivate) suma se trece in nota de lichidare? se face decizie de imputare? cum se procedeaza. multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 24 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se actioneaza in instanta sau se apeleaza la mediere sau coniliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de lichidare la zi neacceptata simona.elisa simona.elisa buna ziua, am o salariata care a dat sefului cerere de lichidare la zi , seful nu a acceptat o si a scris pe ea\" se aproba cu preaviz de 15 zile\". ... (vezi toată discuția)
Anunț verbal înainte cu 2 saptamani că am nevoie de 4 zile de ... Magie1 Magie1 Anunți înainte verbal cu 2 saptamanii am nevoie de 4 zile de concediu odihna,nu vin la munca mă trece nemotivat cînd vin mă pune sa semnez demisia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog in cazul in care un angajat care a efectuat ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog in cazul in care un angajat care a efectuat mai multe zile de concediu de odihna necuvenit si nu a mai venit la lucru fiind dat afara ptr. ... (vezi toată discuția)