avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cel care a primit o donație (loc de veci) fara nicio ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cel care a primit o donație (loc de veci) fara nicio clauza ...

Cel care a primit o donație (loc de veci) fara nicio clauza poate să o restituie donatorului, daca nu mai dorește donația? Donatorul accepta sa-i fie inapoiata donatia., dar in ce fel se poate realiza aceasta?
Cel mai recent răspuns: OctaviaMaria , utilizator 09:21, 28 Octombrie 2021
atenție! multe locuri de veci sunt in concesiune, deci de verificat daca donația mai are obiect
Da, donatia a fost efectuata in urma cu doi ani, actul este in regula. Au intervenit niste schimbari in relatiile dintre donator si donatar si amandoi doresc sa anuleze donatia si locul sa revina donatorului. Unde si cui sa se adreseze donatarul (presupun ca el ar trebui sa actioneze, fiind in posesia donatiei si nu exista nicio clauza). Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2021
OctaviaMaria, utilizator
la notar, i-o doneaza inapoi
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie loc de veci tuilleries tuilleries Buna ziua! Am mostenit, in urma decesului tatalui meu, un loc de veci. Stiu ca acestea nu se pot vinde. As dori sa il donez unei alte persoane.Actul de ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire tudosevictorel tudosevictorel Buna seara. As dori niste raspunsuri la urmatoarea situatie: Parintii mei care sant decedati au cumparat sau au primit (nu stiu exact) un loc de veci .Dupa ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci ivulpasin46 ivulpasin46 in anul 2006 un prieten de varsta a 3-a mi-a donat un loc de veci pentru care in 2006 am facut contract de concesiune. Ulterior dupa ce s-a incurcat cu o ... (vezi toată discuția)