avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dacă am contract pe casa, cu credit, trebuie sa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dacă am contract pe casa, cu credit, trebuie sa întreb banca ...

Dacă am.contract pe casa, cu credit, trebuie sa întreb banca dacă doresc sa fac buletin, deci domiciliu pe aceeași locație?
În plus, este și un uzufructuar.
Trebuie cerut acordul vreunuia sau nu și sub ce firma?
Separat, dacă în perioada celor 10 ani cat e valabil buletinul persoanei pe aceasta adresa, nu ma vreau sa acord domiciliu, se poate retrage acordul? În ce cazuri? Sub ce forma?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:10, 26 Octombrie 2021
E necesar acordul uzufructuarului si nubii puteti retrage acordul pt buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat ... uncetatean uncetatean Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat fără acordul proprietarului?(nu e vorba de viza de flotant) .Având în vedere ca buletinul se ... (vezi toată discuția)
Un sfat...privind divortul laura13 laura13 E o poveste putin mai lunga. Sunt casatorita de 10 ani, am doi copii minori. Sotul meu in 10 ani de casnicie...cred ca a muncit in total....max 3 ani. Locuind ... (vezi toată discuția)