avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.Am cumpărat o mașină din Belgia de la o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.Am cumpărat o mașină din Belgia de la o persoană ...

Buna ziua.Am cumpărat o mașină din Belgia de la o persoană cetățean belgian ,care o avea de un an jumătate.Masina avea car pass valabil in Belgia dar la rar au respins-o pe motiv că seria poansonata pe caroserie era suspectă ai nu corespunde cu celelalte serii de pe mașină.Ulterior am descoperit că așa e ,pare a fi făcută din 2 mașini și a fost înmatriculată în Belgia fiind adusă din Italia(probabil acolo au făcut-o).Ce pot sa fac și care ar fi procedura să recuperez banii de la vânzător.Trebuie sa apelez la un avocat ,sa fac o plângere în România sau în Belgia? Vânzătorul zice că nu știe nimic de lucrul asta.Cum au reușit să înmatriculeze mașina în Belgia?
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2021
Lilik80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lilik80 , utilizator 22:30, 26 Octombrie 2021
e o problema care trebuie rezolvata in Belgia.
Cunoști vreun căz asemănător?

adriandimitriu a scris:

e o problema care trebuie rezolvata in Belgia.

Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
Lilik80, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Probleme cu seria de la caroserie crocoi crocoi Buna seara,in toamna anului trecut am facut reparatii la masina(m vito) in particular ca a fost mai ieftin,a fost cazul si de tinichigerie si am taiat o bucata ... (vezi toată discuția)