avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Putem merge in instanta pentru a cere despagubiri ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Putem merge in instanta pentru a cere despagubiri pentru porcii ucisi de DSV din cauza pestei? Buna ziua, Incepand cu luna iunie 2021 au inceput sa apara focare ...

Buna ziua,
Incepand cu luna iunie 2021 au inceput sa apara focare de pesta porcina in comuna, DSV nu a luat toate masurile necesare de combatere (doar a dezinfectat cand a ridicat porcii din gospodarii si atat), iar legat de bani ni s-a spus ca in cel mult 2 luni ii vom primi. Dar nici pana acum nu a primit nimeni nici un ban. Exista posibilitatea de a merge in instanta pentru a ne recupera banii? Stie cineva care sunt legile ?
Multumim mult pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:18, 31 Octombrie 2021
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta. Puteti consulta/ angaja un avocat care sa va reprezinte. Nu avem de unde sa stim ce va decide instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pesta porcină. are dsv, sau oricare altă autoritate a statului, dreptul să intre în curtea mea să împuște un porc, fără mandat de percheziție? vicky2015 vicky2015 are DSV dreptul sa intre in curtea mea sa impuste un porc, fara mandat de perchezitie? sau orice alta autoritatie a statului? multumesc! (vezi toată discuția)
Dezinsectie zanaisa zanaisa Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa oblige locatarii sa faca dezinsectie in locuinte ,in cazul in care este focar in bloc. Se poate aplica Legea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vs timp/plati/program de vizita gratzia gratzia Buna ziua! Sunt noua pe acest forum si as avea nevoie de cateva raspunsuri profesionale la problema mea, va rog. Va multumesc anticipat. In 2 martie a ... (vezi toată discuția)