avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... societatea straina din UE - doreste sa angajeze romani ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

societatea straina din UE - doreste sa angajeze romani in Romania- tip contracte?

Buna, care sunt actele/ obligatiile care trebuie sa le indeplineasca societatea straina din UE pentru a angaja romani pe teritoriul Romaniei, mai exact ce forma de anjagare?

Alte discuții în legătură

Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru angajarea unui strain in romania aldorina aldorina Buna ziua, suntem o societate care lucreaza in constructii si am vrea sa angajam un cetatean strain. Se poate? Daca da care sunt actele necesare si daca sunt ... (vezi toată discuția)
Model contract de colaborare pers juridica si persoana cetatean strain swwweetyoli swwweetyoli buna ziua,eu mi am dobandit cetatenia romana de 5 luni dar momentan nu am certificatul de nastere si buletin romanesc.Ce fel de contract pot eu incheia cu o ... (vezi toată discuția)