avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am trimis un mail catre o instituție publică pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am trimis un mail catre o instituție publică pentru a solicita ...

Am trimis un mail catre o instituție publică pentru a solicita informatii cu privire la niște dosare de despăgubire, dandu-mi numele si adresa. Cineva de la această instituție a venit la primărie pentru a întreba cine este persoana care a trimis mail, lăsând un nr de telefon pentru a o contacta. Mentionez ca nu m-au contactat pana acum pe mail.
Intrebarea mea este : nu au încălcat dreptul meu la datele cu caracter personal venind sa întrebe la primărie in loc sa imi răspundă în scris pe mail? Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Magbd , utilizator 17:16, 5 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Nu, solicitarea de informatii a fost făcută în nume personal, dar au venit sa se intereseze la primărie cine este persoana care a făcut solicitarea fara sa imi răspundă pe mail. A lăsat un număr de telefon unui angajat din primărie ca sa mi-l dea mie, sa sun. Deci nu vor sub nici o forma sa raspunda in scris, este vorba de despăgubirile pentru pesta porcina
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2021
Magbd, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de contact _Alin_ _Alin_ O ruda a primit ieri o citatie de la o institutie juridica, insa nu se afla in localitate, si este chemata de a se prezenta peste 2 zile, in caz de ... (vezi toată discuția)
Verificare adresa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Nu stiu daca postarea acestei intrebari este corecta aici. Daca nu este locul ei aici rog, administratorul sa o mute. Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Probleme cu telekom iulianna18 iulianna18 Bună ziua! Recent am avut niște nemulțumiri la telekom. Mai exact: am dorit modificarea unui abonament. După ce am sunat la telekom mi s-a dat nr unui ... (vezi toată discuția)