avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum putem sanctiona un vecin care in mod constant prin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum putem sanctiona un vecin care in mod constant prin actiunile ...

Cum putem sanctiona un vecin care in mod constant prin actiunile sale infunda canalizarea blocului? Acesta produce miere de albine si varsa in canalizare o substanta de culoarea si consistenta unturii, care se depune pe conducta (in special la coturile instalatiei),unde impreuna cu hartia igienica formeaza un dop. El nu recunoste nimic si nici noi nu stim cum sa procedam sa il tragem la raspundere, deoarece ne-am saturat sa platim cu totii desfundarea canalizarii . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adimanea , utilizator 07:48, 9 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca puteti să dovediți cumva ca daunele produse canalizarii sunt făcute de vecinul respectiv atunci aveti la indemana remediu juridic.Mie mi se pare greu să dovediți culpa acestuia,aici e problema...
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa aplice sanctiuni
Aveti dreptul sa prelevati mostra din substanta reziduala care colmateaza instalatia de preluare si deversare reziduri menajere ,si in raport de concluziile laboratorului de sanatate publica puteti sa dovediti natura reziduurilor si astfel puteti identifica si nominaliza autorul
Multumesc pentru raspuns!
Multumesc pentru raspuns! Asa ma gandeam si eu, insa e destul de dificil. Totusi ar fi singura solutie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari de reparatii kilimanjaro kilimanjaro Saptaman trecuta am avut o problema cu scurgerea de la bucatarie..si am chemat meseriasi..Au constatat ca e coloana infundata au bagat soparla si rezolvat. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de curte: cum le pot desființa legal canalizările făcute pe terenul meu? ContSters441080 ContSters441080 Buna ziua, as dori sa stiu ce solutii legale exista pentru urmatoarele situatii: 1. vecinul din laterala casei mele isi deverseaza apa menajera intr-o ... (vezi toată discuția)
Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)