avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CALCUL LUNAR AL al costului aferent caloriferelor cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CALCUL LUNAR AL al costului aferent caloriferelor cu montaj repartitoare ...

CALCUL LUNAR AL al costului aferent caloriferelor cu montaj repartitoare cu citire prin unde radio.
Am repartitoare cu citire prin unde radio. Insa consumul este zero, in fiecare luna.
Ce trebuie sa fac, ca sa nu mi se mai aplice luna de luna un cost de calcul pentru fiecare calorifer, chiar daca nu se consuma nimic si indicele e zero mereu pentru toate caloriferele ?
Nu ar fi corect sa se calculeaze si sa platesc doar tranzitul agentului termic pe tevile comune ?
Ce trebuie sa fac pentru aceasta?

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: rain4est , utilizator 16:56, 23 Noiembrie 2021
In situatia dv ar trebui sa informati asociatia de proprietari,sa se aplice sigiliu la fiecare consumator
Din pacate nu se poate, fiindca lunar vine cineva cu o consola radio care trebuie sa "citesca" consumul dvs care poate fi zero sau unu sau doi sau treizeci , altul care descarca informatiile din consola si tipareste acel consum zero ... deci, exclus . E ca si cum nu vreti sa mai platiti administratorul fiindca nu locuiti acolo .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea unui proprietar adresata asociației de montare repartitoare de căldură în apartamentam fost informat de către o firma de repartitoare agreata anre ... Albero Albero Am fost informat de către o firma de repartitoare agreata ANRE ca poate încheia contract pentru montare repartitoare de căldură cu asociația de ... (vezi toată discuția)
Repartitoare de caldura cu citire radio Ionionutz Ionionutz Buna ziua! Am avut timp de 10 ani, repartitoare de caldura.Pe langa faptul ca in continuare sunt pierderi d ecaldura care li se pun in carca tot celor ca ... (vezi toată discuția)
Am montat repartitoare de căldură pe calorifere, cu termostat, ... viorel77 viorel77 Am montat repartitoare de căldură pe calorifere, cu termostat, în fiecare camere, cu citire de la distanță, model Techem FHKV Radio4. Pe monitor îmi ... (vezi toată discuția)