avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... prima vacanta functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

prima vacanta functionar public

as dori sa stiu daca un inalt functionar public care are primul loc de munca intr-o facultate (activitate didactica) are dreptul la prima de vacanta ?
Cel mai recent răspuns: straina , utilizator 15:13, 13 Ianuarie 2010
Si eu intentionam sa o iau tot in ianuarie, dar o astept intai pe cea restanta si apoi fac cerere de CO
lg 330 abroga partial O.G. nr.6 /2007. vezi art 48 pct 13din lg 330/2009 unde scrie ca fac exceptie de la abrogare art 22 , 23, 24, 25,26,27,29,30,33

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta crimea crimea Sunt functionar public la o primarie si intrebarea mea este daca in anul 2010 la plecarea in concediu de odihna vom mai beneficia de prima de vacanta (vezi toată discuția)
Prima de vacanta mirela teodora mirela teodora Buna ziua! Ajutaţi-ma, va rog ! functionarii dintr-o primarie au solicitat in luna decembrie prima de vacanta! se mai poate da, se da diminuata acum in ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta Iuliana1 Iuliana1 Prima de vacanta , stipulata in Legea 330/2009 la art.48,pct.43(2), intra sub incidenta Legii nr.118/2010 privind unele masuri de restabilire a echilibrului ... (vezi toată discuția)