avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am un proces de divorț care momentan se află în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am un proces de divorț care momentan se află în apel cu privire ...

Am un proces de divorț care momentan se află în apel cu privire la pensia alimentară...celelalte aspecte raman valabile?...as putea solicita acum legalizarea hotărârii de fond?...pronuntarea in apel se va face în luna decembrie
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 11:17, 26 Noiembrie 2021
Daca prin cererea de apel nu s-a atacat si altceva din hotararea de fond, instanta se va pronunta doar cu privire la pensia alimentara (se pronunta strict asupra a ceea ce a fost investita).
Nu puteti legaliza hotararea de fond decat dupa solutionarea definitiva a apelului (probabil in decembrie, daca nu se va acorda vreun alt termen).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - data inceperii platii mihaelabellinvia mihaelabellinvia Buna ziua! Am avut in curs o ordonanta presedentiala care mi-a fost acceptata in parte, adica doar pensia alimentara, iar in hotarare scrie asa: \"Stabileşte ... (vezi toată discuția)
Greseala in redactare hotarare instanta doru anghel doru anghel am avut proces de divort. azi a venit hotararea am vazut hotararea pe scurt mai devreme pe site-ul judecatoriei. si le-am scris ca e o greseala Anume ca ... (vezi toată discuția)
Termene apropiate intre recurs la ordonanta si divort (fond) 2cool4school 2cool4school Buna seara, Printr-o ordonanta presedintiala, ca reclamant, am obtinut un program de relatii personale si alte drepturi, pana la judecarea definitiva si ... (vezi toată discuția)