avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În contractul colectiv de muncă s-a adus la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În contractul colectiv de muncă s-a adus la cunoștință că ...

În contractul colectiv de muncă sa adus la cunoștință că de la anul orice angajat primește 2500 lei banii d concediu și să își ia 10 zile de concediu de odihnă și unde merge sa justifice cu bonuri facturi suma cheltuită la firma.
Procedura care ar fii aici nu mai beneficiez de celelalte zile de concediu d odihna.
Sau daca refuz banii primiți de concediu și rămîn acasă am probleme nu plec la pensiunii hotel nu are ce să îmi facă angajatorul pe tot anul să îmi iau zilele mele d concediu d odihna.
Sfatul care ar fii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 12 Februarie 2022
Lege nu există, dar ccm aplicabil/regulamentul intern pot stabili anumite reguli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu dianasoare dianasoare Am o intrebare daca ma puteti ajuta..In februarie m-am angajat la un serviciu, pe 25 august o sa am jumatate de an de cind lucrez, pe 26 august pot deja sa imi ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile de concediu de odihna 11Andreea22 11Andreea22 Buna Ziua , Va rog sa imi spuneti la cate zile de concediu de odihna am dreptul pentru perioada 18.06.2015 - 13.10.2015? se iau in calcul si zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ana198731 ana198731 in ianuarie 2012 doresc sa imi iau 8 zile de CO, pentru anul 2011 nu mai am zile de CO, angajatorul zice ca nu am dreptul, cine are dreptate? pe acest ... (vezi toată discuția)