avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În contractul colectiv de muncă s-a adus la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În contractul colectiv de muncă s-a adus la cunoștință că ...

În contractul colectiv de muncă sa adus la cunoștință că de la anul orice angajat primește 2500 lei banii d concediu și să își ia 10 zile de concediu de odihnă și unde merge sa justifice cu bonuri facturi suma cheltuită la firma.
Procedura care ar fii aici nu mai beneficiez de celelalte zile de concediu d odihna.
Sau daca refuz banii primiți de concediu și rămîn acasă am probleme nu plec la pensiunii hotel nu are ce să îmi facă angajatorul pe tot anul să îmi iau zilele mele d concediu d odihna.
Sfatul care ar fii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 12 Februarie 2022
Lege nu există, dar ccm aplicabil/regulamentul intern pot stabili anumite reguli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La angajatorul unde lucrez se da 10 zile de concediu de odihnă ... Magie1 Magie1 La angajatorul unde lucrez se da 10 zile de concediu de odihnă și o primă de 2500 lei de la stat și sa aduc bonuri facturi din alt oraș să justific ... (vezi toată discuția)
La concediul de odihnă că sa primesc suma de 2500 lei prima ... Magie1 Magie1 La concediul de odihnă că sa primesc suma de 2500 lei prima de vacanta trebuie sa iau 10 zile concediu completez o cerere ptr concediu in care scrie ... (vezi toată discuția)
Dacă pleci in concediu de odihna angajatorul îți dă prima ... Magie1 Magie1 Dacă pleci in concediu de odihna angajatorul îți dă prima de vacanta conform prevederilor Contractului Colectiv de muncă și la revenirea din concediu ai ... (vezi toată discuția)