avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere judecare in lipsa însoțită de o nota
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere judecare in lipsa însoțită de o nota

Bună seara,
Vreau sa trimit o cerere de judecare in lipsa însoțită de o nota, cum pot verifica ca aceasta a fost inregistrata la judecătorie.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021
falconcarr2, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:29, 27 Noiembrie 2021
Daca exista varianta dosarului electronic verificați după ce obțineți accesul online dacă nu exista sunand la arhiva sau mergand personal si întrebând

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil -- moșteniri, drept de proprietate și altele. bună ... mioara țugui mioara țugui DREPT CIVIL -- moșteniri, drept de proprietate și altele. Bună ziua. Aș dori cîteva lămuriri într-un proces civil -- succesiune PARTAJ JUDICIAR, ... (vezi toată discuția)
In cat timp primesc prin posta plicul oficial, dupa ce o cerere ... Monamonicam Monamonicam In cat timp primesc prin posta plicul oficial, dupa ce o cerere de chemare in judecata pt divort a aparut cu nr de inregistrare dosar pe portalul instantelor ... (vezi toată discuția)
Apel katai82 katai82 Buna ziua! Sunt implicat intr un proces penal pentru loviri si alte violente,s a dat solutia iar inculpatul a atacat sentinta data pe 27/03/2020 prin Apel in ... (vezi toată discuția)