avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Buna ziua , in Romania intelegire scrise si semnate au ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Buna ziua , in Romania intelegire scrise si semnate au valoare ...

Buna ziua , in Romania intelegire scrise si semnate au valoare de contract sau trebuie notarizate ? Daca da trebuie a fi prezente ambele parti a intelegerii la notar ?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:56, 29 Noiembrie 2021
Forma autentica este ceruta de lege numai in privinta anumitor contracte. Depinde ce fel de contract se semneaza si care e obiectul acestuia. Sunt valabile si conventiile semnate intre parti. Chiar si fara sa fie incheiat un contract in forma scrisa se poate considera incheiat un contract daca partile se comporta ca si cand ar fi contractat.
Discutia poate continua, insa trebuie stabilit care este raportul dintre parti si ce anume se intentioneaza a se incheia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract la distanta cosminamihaela cosminamihaela cum se poate incheia in mod valabil un contract,cand partile nu sunt in acelasi loc la momentul acordului de vointa?ar fi valabil un contract,in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Contractul vanzare cumparare in forma electronica ?? divatz divatz Buna seara am si eu o intrebare Contractul de vanzare cumparare dat cumparatorului are valabilitate sau cumparatorul trebuie sa aiba contractul in original. ... (vezi toată discuția)