avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Partaj judiciar si sulta Am niste semne de intrebare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Partaj judiciar si sulta Am niste semne de intrebare privind ...

Partaj judiciar si sulta
Am niste semne de intrebare privind hotararea la partaj judiciar , mai exact sotul .eu a decedat in urma cu 10 ani , in urma lui am ramas cu un credit ipotecar pe care la un moment dat nu l-am mai putut plati , banca refuzand sa ma ajute ca nu eram decat coplatitor nu titular de cont , S-a ajuns la executari si ne-a obligat sa facem partajul judiciar pentru apartamentul ipotecat sa o poata executa silit pe fiica mea . Hotararea a fost pentru fiica mea , eu renuntand si la partea mea ,ei revenindu-i intreaga suprafata , problema este acea sulta impusa de judecatorie pe care fiica mea ar trebui sa mi-o plateasca , doar ca eu nu vreau sa imi fie platita . Intrebarea este , cum vom reusi sa facem ca acea sulta sa fie stearsa de la OCPI si sa nu mai apara. Inscris cu sarcina.
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 17:13, 30 Noiembrie 2021
Buna seara,

Puteti merge la notar sa dati o Declaratie ca ati primit sulta si cu acea declaratie va duceti la OCPI sa radiati ipoteca.
Trebuie sa verificati la notar, daca e suma mica (pana in 50.000 lei, aprox 9.000 E), e posibil sa nu va ceara extras de cont, sa fie suficienta declaratia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare sulta dupa partaj rocco44_ro rocco44_ro Instanta a dispus partajarea in cote egale si achitarea sultei catre mine in termen de 60 de zile de la ramanerea definitiva a Hotararii. Am stabilit ca nimeni ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)
Care sunt pașii de urmat după achitarea creditului imobiliar? aș vrea să am actele de proprietate în regulă DragosCojocariu DragosCojocariu Am achitat anticipat creditul prima casa, si am terminat cu banca obtinand de la Fond acordul de radiere a ipotecii. Dupa ce am obtinut acest act, banca mi-a ... (vezi toată discuția)