avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna dimineața, Conform Hotărârii nr. 43 din 1 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna dimineața, Conform Hotărârii nr. 43 din 1 iulie 2021 ...

Buna dimineața,

Conform Hotărârii nr. 43 din 1 iulie 2021 privind aprobarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, criteriile pe baza cărora se stabilesc acestea, precum și a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc din acestea în România, emise de CNSU si publicata în MONITORUL OFICIAL nr. 658 din 2 iulie 2021, lista și clasificarea țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat în vederea stabilirii persoanelor asupra cărora se instituie măsura carantinei de 14 zile cu privire la cei care sosesc în România din acestea se publică pe site-ul www.insp.gov.ro. Este clar specificat acest site, dar aceasta lista nu e publicata pe siteul menționat in hotărârea CNSU, ci pe siteul www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19.
Poate fi atacata decizia de carantinare care se ia in funcție de aceasta clasificarea a tarilor întrucât aceasta clasificare nu e menționata pe siteul publicat in Hotararea CNSU? Este valabila aceasta decizie a DSP?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
donbarlone, utilizator

Alte discuții în legătură

Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern cu privirea ... Puiu cosmin Puiu cosmin Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern cu privirea la excepție de a intra in carantina la intoarcerea in romania ? (vezi toată discuția)
[covid - tari terte] buna ziua, as avea o intrebare, autoritățile au stabilit condiții ... RamonaBG RamonaBG Buna ziua, As avea o intrebare, autoritățile au stabilit condiții pentru strănii care vin în România din state terţe, indiferent de lista pe care ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din elvetia ... ladriana ladriana Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din Elvetia si sta mai putin de 72 ore in Bucuresti intra sau nu in carantina. Am citit cel mai recent ... (vezi toată discuția)