avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara , As avea o intrebare la dv. Pe post de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara , As avea o intrebare la dv. Pe post de contabil sef ...

Buna seara , As avea o intrebare la dv. Pe post de contabil sef la liceu se va angaja economist , fost cont. sef la firme , deci cu vechime in munca cca 28 ani in alt domeniu . Cum se calculeaza salarul de incadrare in functia de cont. sef si spd vechime ?
Cel mai recent răspuns: palhegyiadela1965 , utilizator 21:29, 4 Decembrie 2021
Sector bugetar sau privat?
din sectorul privat in sectorul bugetar.
Se calculează potrivit Legii 153/2017.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare dupa ccc sburlea corina sburlea corina Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se face reincadrarea pe functie în cazul revenirii din concediul de cresterea copilului in data de 08.05.2017. Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Angajat în sectorul bugetar nu am beneficiat de majorarea de 25% începând cu ianuarie 2018 ChirpacGabriela ChirpacGabriela Bună ziua, sunt angajat la o unitate bugetara ,am avut salariul până in luna decembrie de 1740, începând cu ianuarie 2018 salariile s-au majorat cu 25%, ... (vezi toată discuția)
Legea muncii-promovarea la propunerea sefului. mirei_80 mirei_80 buna ziua, va rog sa-mi spunerti daca, dupa noua legea a muncii, se mai poate face promovarea la propunerea sefului. daca se poate si baza legala, articolul, ... (vezi toată discuția)