avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara , am si eu o intrebare , in caz de divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara , am si eu o intrebare , in caz de divort cu cine ...

buna seara , am si eu o intrebare , in caz de divort cu cine ramane copilul mai ales ca este un copil cu probleme de sanatate
Cel mai recent răspuns: nicoleta cata , utilizator 09:07, 5 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai, il vor ambii parinti de puneti întrebarea asta? Se bat parintii pe copil, ambii vor sa stea cu el?
sincer numai eu ca mama am stat cu el prin spitale am umblat cu el peste tot, el avea alta preocupare bautura, plus ca el cand avea ceva bani sa duce si ii datea ba pe bautura ba la frati lui ,daca ii intrebi de bani neaga tot

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
nicoleta cata, utilizator
Atunci? Cu cine credeti ca va ramane?
Ambii parinti exercita autoritatea parinteasca, iar locuinta copilului va fi la dvs. Asta insemna ca va veti creste/ ingriji copilul singura ca si pana acum.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna craciun15 craciun15 buna ziua asi dori sa stiu daca se poate ca in urma unui divort sa se stabileasca custodia comuna asupra copiilor acestia sa ramana in locuinta care sa ... (vezi toată discuția)
Divort Raducanumanuela Raducanumanuela Buna seara . Sunt căsătorită de 3 ani Cu soțul, eu stau cu chirie ,el s a mutat la părinții lui pentru ca nu ne mai intelegem . Avem o fetiță de 11 ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil dumi_iuliana dumi_iuliana Buna ziua,am 33 de ani sunt casatorita de 14 ani si am o fetita de 8 ani.Sotul meu este intr-o inchisoare din strainatate de un an si nu i s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)