avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare cu cardul fara Raport Z
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare cu cardul fara Raport Z

Sambata - zi scurta, fara clienti, cu exceptia unuia singur, care a achitat un produs reparat cu cardul. Am bon card, settlement, dar nu am scos raport Z, practic pe casa nu exista ziua aceea. Din graba, nu din alte motive.
E singura data cand s-a intamplat.

Ce se poate face?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 12:41, 7 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu, dar nu e o tragedie, inregistrati azi.. V-a mai lasat azi sa scoateti bon fara sa scoateti z ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scoateti z in ziua in care mergeti la munca. Nu este nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de la pos se calculeaza ca articole contabile? gabriela.camelia gabriela.camelia Buna ziua! Am o firma mica, unde am instalat si un aparat POS pentru incasarea cu cardul. La fiecare incasare se emit doua bonuri,unul pentru firma,altul ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu raportul z în situația în care există două case de marcat în aceeași locație, dar încasările se fac aproape exclusiv doar pe una dintre ele? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, in situatia in care exista mai multe case de marcat in aceasi locatie, pentru acelasi tip de activitate, dar incasarile se fac pe o singura casa de ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal si factura gresite Va rog ajutati-ma!!!! Firma detine un magazin alimentar. Aici avem un client care cumpara atat ca persoana fizica, cat si ca persoana juridica ( pentru care ... (vezi toată discuția)