avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu in perioada de preaviz Buna ziua, Ma ajutati ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu in perioada de preaviz Buna ziua, Ma ajutati va rog ...

concediu in perioada de preaviz

Buna ziua,

Ma ajutati va rog frumos cu o informatie. In perioada 24 - 31 dec compania unde lucrez este inchisa, toti angajatii fiind in concediu, cu plata sau fara plata. In cazul unei demisii cu data de 10.12.2021, imi spuneti va rog cum se calculeaza termenul de preaviz? Se includ zilele in care este'' inchisa'' compania sau nu se includ ?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 9 Decembrie 2021
Se includ și acele zile în calculul preavizului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pana la data incetarii cim cu acordul partilor adribb8 adribb8 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Daca acum cateva zile am semnat / inregistrat cererea de incetare a ctr de munca cu acordul partilor - ... (vezi toată discuția)
Demisie din/intrerupere concediu de odihna - e posibil/cum se calculeaza ? Cristian_CGCO Cristian_CGCO Buna ziua, Astazi (4 Dec) am fost la lucru sa-mi depun demisia fiind in concediu pana in 6 Dec .In 7 Dec lucrez iar 10,11,12Dec figurez in ... (vezi toată discuția)
Preaviz sensei sensei Daca un salariat isi gaseste alt loc de munca si isi da demisia de la actualul loc de munca este obligat sa lucreze zilele de preaviz?Sau daca salariatul este ... (vezi toată discuția)