avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ESTE sau NU infractiune si cum se pedepseste ? Seful ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ESTE sau NU infractiune si cum se pedepseste ? Seful ma obliga sa aplic semnatura electronica pe acte publice ...

Seful ma obliga sa aplic semnatura electronica pe acte publice in numele lui. Este sau nu un fals in acte si ce repercusiuni pot avea ?



[ interventie moderator - nu mai scrieti cu litere de tipar caci este si enervant si greu de citit, si toata lumea scrie cu litere mici si exista si regulament in acest sens - multumesc ]
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2021
trandafir2, moderator

Alte discuții în legătură

Biroul de credit adelinaliana adelinaliana PUTETI SA-MI RASPUNDETI LA O INTREBARE?DACA NU AM SEMNAT UN ACORD CU O INSTITUTIE FINANCIARA NONBANCARA ,AU DREPTUL SA MA RAPORTEZE LA BIROUL DE CREDIT?IN CAZ ... (vezi toată discuția)
Inscriere creanta in arhiva electronica de garantii reale mobiliare-opozabilitate terti marysa_2u marysa_2u AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT? (vezi toată discuția)
Legat de pensie si cont de virare VALERIU DRAGOMIR VALERIU DRAGOMIR Buna ziua!,Numele meu este Dragomir Valeriu Am o intrebare daca ooate cineva sa-mi dea un raspuns;cineva Care este la curent cu legislatia juridica pentru ... (vezi toată discuția)