Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Bună ziua,
Privind obligativitatea contorizării tuturor apartamentelor: s-a dat o lege al cărui număr nu-l cunosc dar termenul impus fiind de 31 dec. 2021.
Există un act normativ care să fi prelungit termenul limită de aplicare a legii?
Legea nr. 196 din 12 iulie 2021 pentru modificarea și completarea Legii serviciului public de alimentare cu energie termică nr. 325/2006, pentru modificarea alin. (5) al art. 10 din Legea nr. 121/2014 privind eficiența energetică și pentru completarea alin. (3) al art. 291 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal ,publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 693 din 13 iulie 2021 este in vigoare
Exista depuse mai multe amendamente si modificari care asteapta avizul parlamentarilor
Repartitoare
bambi.2010
va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie - in urma cu 2 ani mi-am rebransat apartamentul si am instalat repartitoare de la ista cu citire ... (vezi toată discuția)