avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mama mea este citata in calitate de parat la un proces ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. ...

Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. Pe 30,12,2021 a devenit contact direct covid 19, A anuntat DSP, nu si med de familie (inca, din pricina de zile libere sarbatori).
DSP emite decizia de carantinare dupa cateva sapt. (la mine au fost 6 de la anunt).
1, Ce poate face in aceste conditii, caci nu se poate prezenta la jud.?
2, Este nevoie sa depuna la posta o instiintare (nu are mail, si nu se descurca cu tehnologia).
3, Pot sa redactez eu o cerere de amanare a procesului in numele ei (care sa o semneze ea) si sa o trimit pe mail la judecatorie ?
4, exista un model tip sau pot sa o compun in varianta simpla?
5, Este valabila chiar daca nu are decizia de carantinare inca? Termenul este pe 11,01,2022 si nu cred sa iasa decizia pana atunci, prin care sa dovedeasca calitatea de contact direct covid 19,

Va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 20:21, 2 Ianuarie 2022
Multumesc! O redactez, mama o va semna si o voi depune electronic.
Am vazut ca trebuie timbrata. Cat ar fi taxa de timbru si unde o pot plati? O pot face si online? Daca da, unde?
Este mai bine sa astept citatia de timbrare (vad suma acolo)?
In cererea de amanare este ok daca solicit instantei sa fixeze suma taxei de timbru in cauza si apoi sa o platesc in deplina cunsotinta de cauza a sumei?

Multumesc!
Nu trebuie timbrata. Nu trebuie sa ceri nimic.
Cand am zis ca nu trebuie sa ceri nimic ma refeream la timbrare.
Am inteles. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ... Allexander97 Allexander97 Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare. Mama mea a fost confirmata in 18.10.3 2020 pozitiv cu COVID-19, a primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei ... Miha78bv Miha78bv Buna ziua, M-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei de carantinare. Am facut test in 18 ian si a fost pozitiv. Nu reusesc sa iau legatura cu ... (vezi toată discuția)