avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Suprapunere concediu medical accident de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Suprapunere concediu medical accident de munca

Buna ziua! Un angajat al societatii a suferit un accident de munca in data de 14 decembrie 2021, zi in care a apucat sa lucreze 5 ore. Certificatul de concediu medical a fost emis incepand cu aceeasi zi, astfel incat se suprapun cele 5 ore lucrate. Mentionez ca nu este posibila radierea din pontaj a celor 5 ore lucrate. In acest caz, cum se plateste indemnizatia pentru incapacitate temporara de lucru?
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2022
zpavel_alia, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Lizuca12 Lizuca12 buna ziua, La un concediu medical care incepe din data de 15.07(duminica) si se termina in 21.07( sambata) e corect ca 4 zile sa fie supportate de angajator ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical iulian1989 iulian1989 Am primit 2 concedii medicale luna acesta pentru un angajat care a avut concediul medical si luna trecuta primul concediu medical cod indemnizatie 01 de pe ... (vezi toată discuția)