avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunica mea a încheiat un contract de vânzare - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunica mea a încheiat un contract de vânzare - cumpărare cu ...

Bunica mea a încheiat un contract de vânzare - cumpărare cu cluză de întreținere, ea a decedat. Eu sunt singurul moștenitor vreau să știu dacă pot să atac în instanță acel contract făcut de bunica mea.
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:11, 7 Ianuarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic puteti face orice, problema este de sanse de reusita si de onestitatea avocatului la care veti apela. Daca aveti probe suficiente cu acte, martori (nu mincinosi ca se descopera si se intra intr-o belea imensa) ca dvs v-ati ocupat de bunica in loc sa se ocupe cel care trebuia - in favoarea caruia ea semnase contractul, atunci ar fi sanse.
Din ce motiv vreti sa atacati actul? Cat timp a fost batrana ingrijta de intretinator? Cand a murit bunica?
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur că puteți, este genul de procese din care singurii care câștigă în mod cert sunt avocații. Aceștia vor trebui să demonstreze că bunica, la momentul încheierii contractului "nu era în toate mințile". Vor urma expertize, contraexpertize, martori, tot tacâmul. Merită bunica dvs. asta? Aveți vreun motiv să vă bateți joc de amintirea ei? Dacă ea a recurs la acest gest, înseamnă că nu a găsit niciun membru al familiei, inclusiv dvs., care să aibă grijă de ea, și s-o moștenească.

Saucă a scris:

Bunica mea a încheiat un contract de vânzare - cumpărare cu cluză de întreținere, ea a decedat. Eu sunt singurul moștenitor vreau să știu dacă pot să atac în instanță acel contract făcut de bunica mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de intretinere comandiana2006@yahoo.com comandiana2006@yahoo.com Decedata a semnat un contract de intretinere cu mama ei, dar intre timp a murit . Fiica decedatei este obligata sa intretina bunica dacă a ramas ca singura ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de intretinere eledi eledi As vrea sa stiu cum pot obtine desfiintarea unui contract de intretinere din culpa intretinatorului. Sunt deja in recurs, el a adus doi martori care au spus ca ... (vezi toată discuția)
Bunica mea,decedata 2018,fiica decedata,eu singur mostenitor ... Nicoli Nicoli Bunica mea,decedata 2018,fiica decedata,eu singur mostenitor ,copil de fica,a facut un testament la notar unei familii care au promis ca o intretin ,la 2-3 ... (vezi toată discuția)