avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DATE LIPSĂ VECHIME ÎN BAZA ELECTRONICĂ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DATE LIPSĂ VECHIME ÎN BAZA ELECTRONICĂ

Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic la cartea de muncă, deși o am din anul 1989 și mi-am achitat toate taxele necesare, conform legii, inclusiv de la introducerea lor digitală, pe dischete. Am primit răspuns de la CNPP, cum că "dacă nu vizualizați informatii in raportul Informatii din carnetul de munca , in ciuda faptului ca aveti stampila si codul de bare care atesta scanarea si prelucrarea carnetului de munca, apreciem ca informatiile aferente carnetului dvs. de munca nu au fost incarcate in baza electronica a CNPP". Ce aș putea face în acest caz ? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 11 Ianuarie 2022
Ce va lipseste ?
In contul meu de autentificare, in raportul generat, unde ar trebui sa-mi apara toate datele din cartea de munca, nu apare absolut nimic, e un fisier .pdf gol.
Inseamna ca, carnetul dvs de munca nu a fost scanat ...pe stagiu de cotizare ati verificat?
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Îmi pare rău, nu știu unde ar trebui să caut, pe site-ul CNPP, în contul meu, nu există decât opțiunea "Date din cartea de muncă". Poate mă îndrumați dv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Faceti o cerere de eliberare adeverinta stagiu cotizare pe care o trimiteti care CNPP judetului de care apartineti si cei de la CNPP va vor trimite adeverinta stagiu de cotizare .

Aceasta solicitare o puteti face si prin posta electronica.

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca COSTA COSTA COSTA COSTA Pina in anul 2000 am avut carte de munca (o am si acum).de tipul vechi(daca se poate spune asa).Din 2000 si pina in prezent 2017,locuiesc in alta tara.Am ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare!am stagiu de cotizare de 32 ani si 9 luni ... cimbet cimbet Stagiu de cotizare!Am stagiu de cotizare de 32 ani si 9 luni in conditii normale,1 an si 10 luni(100%) in gr.I de munca si 7 ani si 9 luni(100%) in gr.II de ... (vezi toată discuția)