avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara In urma cu multi ani am construit o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara In urma cu multi ani am construit o copertina langa ...

Buna seara
In urma cu multi ani am construit o copertina langa casa acoperita cu fibra de sticla ondulata.in 2018 sub greutatea zăpezii a cedat și având asigurare extinsa am primit bani pt refacerea acesteia.nu am mai folosit acel material ,ci tabla lindab mult mai rezistenta .nu este construcție închisă,ci doar acoperiș cu niște stâlpi de susținere .vecina m a reclamat la primărie că am acoperit cu tabla lindab ,și nu am luat autorizație.Va întreb respectuos,pt așa ceva am nevoie de aprobare de la primărie fiind în curtea proprie,nederanjand pe vecini.ei nu au nici o legătură cu acesta.
Va mulțumesc
Nu o deranjează cu absolut nimic,dar sunt niste oameni imposibili,ei de fapt nici nu vad din curtea lor la mine in curte,decât din gradina Problema că eu și încă 3 vecini împreună i am făcut plângere pt .cos de fum prea jos ,și ne afuma zi de zi ..
Drept răzbunare m a reclamat.sibtot așa și pe ceilalți vecini....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E ceva tipic romanesc, să moară și capra vecinului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal ar fi sa fie amendati reclamagii. Normal, nu poti face reclamatie pentru ceva care nu te priveste sau nu te deranjeaza. Normal ar fi (daca tot ne inghesuim la pupat moaste) sa ne iubim aproapele. Normal ar fi...
Așa este,doar că normalul nu mai e normal.multumesc
Sau cu alte cuvinte, s-ar spune ca anormalul e normal.
Insa sa nu uitam ca, normalul este pentru fiecare, altceva.
Atunci cand va fi pentru toti la fel, atunci va fi o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare AntoniaSiLuca AntoniaSiLuca Buna ziua,pt o casa batraneasca din chirpici la care intenționez să decopertez pereții si sa ii întăresc cu plasa am nevoie de vreo autorizație?Si am si ... (vezi toată discuția)
Placă și renovare acoperiș locuință Cristina041980@yahoo.com Cristina041980@yahoo.com Dacă vreau sa torn placa si sa renovez acoperis am nevoie de aprobare? (vezi toată discuția)
Ce lucrări de renovare a casei pot fi făcute fără autorizație ... vlad.dr vlad.dr Ce lucrări de renovare a casei pot fi făcute fără autorizație în 2023? (ex. casa este din cărămidă și are părți care încep să se desprindă din ... (vezi toată discuția)