avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Închiriere spatiu de către clinica medicala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Închiriere spatiu de către clinica medicala

Bună ziua. Va rog sa ma lămuriți cu o situație dificila pentru mine.:
Am achiziționat un mic imobil pe o firma care are ca obiect de activitate servicii medicale. Imobilul respectiv are chiriaș și trebuie să-l păstrez. Cum pot face asta dacă eu nu am ca societate caen care să-mi permită sa închiriez spațiul și nu am voie sa adaug un astfel de caen ? Ce alte posibilități sunt? Va mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
mar.ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma straina inchiriaza (da in chirie) spatiu agnes1999 agnes1999 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri, va rog sa ma sfatuiti, in cate locuri am intrebat fiecare are alte pareri. Firma straina cumpara spatiu de productie ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere dragosh2013 dragosh2013 Firma noastra este un SRL cu cod CAEN 8623 servicii stomatologice. Acest SRL detine un spatiu comercial pe care doreste sa il inchirieze legal cu contract ... (vezi toată discuția)
Caen 8110 sau caen 8632 - contract administrare imobil Instal Instal Buna ziua, Am primit o solicitare din partea unui proprietar de imobil rezidential pentru preluarea in administrare a imobilului respectiv, necesitatile lor ... (vezi toată discuția)