avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum se procedează cu banca becereu daca nam mai ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum se procedează cu banca becereu daca nam mai plătit de 5 ...

cum se procedează cu banca becereu daca nam mai plătit de 5 ani ajutați-mă va rog
Bună dimineața.

Vă sfătuiesc să mergeți la un avocat, cu actele pe care le aveți, pentru o consultație.
Dacă situația stă cum o prezentați dvs. și nu ați semnat alte documente, prin care să fi recunoscut datoria, puteți chiar invoca prescripția și, astfel, puteți scăpa de datorie. Aceasta este o ipoteză de lucru, care poate funcționa, doar dacă este susținută și de probe, în raport de situația dvs.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Buna. in cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare ... Stefan0912 Stefan0912 Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare act care nu exista), in forma continuata (3-4 cazuri), care ar fi pedeapsa? Actele unei ... (vezi toată discuția)
Reconstituire teren aferent constructie toderiuc.nadia toderiuc.nadia casa cumparata in 1983, prin contract de vanzare-cumarare. terenul aferent constructiei de 250 mp trecut in proprietatea statului. Nu am facut cerere de ... (vezi toată discuția)