avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda formular PLF
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda formular PLF

Buna ziua,

Mentionez ca am completat PLF dar am primit amenda caci este completat incorect, cu datele din Pasaport.
Ma puteti ajuta cu un exemplu de contestatie ?Cum se procedeaza in cazul in care vreau sa contest amenda?Ce pasi trebuie sa urmez?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2022
Dani7891, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:29, 21 Ianuarie 2022
Se poate face plangere contraventionala in instanta in termen de 15 zile de la comunicare. Aceasta contestatie impotriva procesului-verbal de constatare se inainteaza judecătoriei din circumsripția teritoriala unde s-a săvârșit fapta. Daca aveti nevoie de sprijin va pot indruma in privat.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Accident cu pagube materiale Ovidiu Cristea Ovidiu Cristea buna seara .am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. am circulat cu masina pe un drum de tara cu latimea nu mai mare de 3,5m,cand din sens opus mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de amenda? ContSters179979 ContSters179979 [b]Buna seara. Acum 2 saptamani m-a oprit un politist pt.ca nu purtam centura de siguranta.Imi da amenda 67 de lei iar eu nu semnez procesul verbal.Opreste ... (vezi toată discuția)