avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Suntem separati de 8 luni si sotul doar o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Suntem separati de 8 luni si sotul doar o singura ...

Buna seara. Suntem separati de 8 luni si sotul doar o singura data a venit la copil, neintersandu l de el...acum il vrea o saptamana si am zis ca nu vreau sa il dau pt ca nu sunt obligata, poate veni doar sa l vada. Am depus actele de divort si era revoltat pe chestia ca nu l am anuntat, stiind ca nu sunt obligata sa l anunt...imi.cauzeaza ceva faptul ca nu am vrut sa il dau? El nu e de acord cu judecatoria incercand cu santaj emotional ca trebuia la notar ca imi dadea 600 lei in conditia in care el a zis ca baga divortul si nu a facut niciun pas...dupa m a amenintat ca ma baga in pamant daca va ajunge la inchisoare..el vrea sa plece in afara si eu eram obligata sa l anunt...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 21 Ianuarie 2022
nu erati obligata sa il anuntati, o sa il citeze de la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Sensas Sensas Buna ziua, Sora mea și-a înșelat soțul acum soțul nu o mai lasa sa vada copilul pretinzând că este grav afectat emotional si ca ea numai are nici un ... (vezi toată discuția)
Program de vizita ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine ... (vezi toată discuția)