avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara, am și eu o întrebare - Se pot recupera ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara, am și eu o întrebare - Se pot recupera banii de ...

Bună seara,am și eu o întrebare? Se poate recupera banii de la asigurarea de locuințe după 15 ani? Bunica mea a plătit asigurare toată la locuința și nu a primit nici o despăgubire niciodată. Acuma când am făcut cere de daune,spun că nu mai beneficiază deoarece posesorul asigurări este decedată,dar mama mea plătește în continuare aceasta asigurare.. au venit și au constatat daunele și din octombrie 2021 azi am primit răspuns negativ.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:12, 21 Februarie 2022
Buna ziua,

Banii platiti timp de 15 ani pe politele de asigurare de catre bunica dvs NU se pot recupera. Chiar daca riscurile asigurate nu s-au produs, asta nu inseamna ca n-au fost acoperite. In asigurari, ideal este sa NU beneficiati de polita, dar totusi ea sa existe. (Luati-o ca pe o liniste sufleteasca.. stiti ca e acolo in caz de doamne fereste).

In ceea ce priveste scenariul al 2-lea, cu dauna din Octombrie 2021, trebuie sa oferiti mai multe detalii..

Ce s-a intamplat, cand s-a intamplat. cum s-a produs, care sunt pagubele, cat sunt pagubele.. ca sa putem sa intelegem situatia complet si sa va oferim un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recupereaza daune firmele de asigurari? anays18 anays18 am o nelamuriri legata de un incident survenit acum aproximativ 2 ani ,in care o pers.aflata pe un motoscuter a intrat in spatele unui autoturism in urma unei ... (vezi toată discuția)
Asigurare de locuinta, probleme dupa o inundatie Vladimir2016 Vladimir2016 Buna ziua, Din pacate am avut o inundatie in apartament intrucat o teava de apa calda mi s-a spart in peretele din baie, iar apa care s-a scurs nu a putut ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa sau actiune instanta? roxana2011 roxana2011 Buna ziua! In luna aprilie casa bunicului meu a luat foc din cauza cosului de fum. Incendiul s-a raspandit si la casa vecinului care a fost si ea avariata. ... (vezi toată discuția)