avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua . In urma cu o luna am cumpărat o parcela, ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua . In urma cu o luna am cumpărat o parcela, surpriza ...

Buna ziua . In urma cu o luna am cumpărat o parcela, surpriza mare a fost când am cerut de la primărie ptr arhitect un certificat de urbansim am descoperit ca in PUZ ul aprobat din 2020 parcela mea este singura intr-o zona cu funcțiuni complementare exclusiva , fapt pentru care am primit Interdicție de construire locuința . Întrebarea mea este : pot ataca cumva acest PUZ?? Eventual pot aștepta sa expire și după sa cer cele necesare construiri de locuința ? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)
Teren cu puz dar fara pot/cut IasiProp IasiProp Buna ziua! Am fost la primarie (Iasi) si am cerut un certificat de urbanism. L-au tot amanat timp de 1 luna, iar azi cand am cerut iar detalii, mi s-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)