avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va salut, as avea nevoie de un sfat și o îndrumare, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va salut, as avea nevoie de un sfat și o îndrumare, am 23 de ...

Va salut, as avea nevoie de un sfat și o îndrumare, am 23 de ani sunt doar logodit și iubita gravida în luna a 5-a, aveam plănuit de anul trecut din vara sa ne mutam înapoi în România (casa personala)...
În fine, ideea e ca logodnica nu este de cetățenie română (dar tara de origine face parte tot din Europa) cam ce șanse am avea sa accesam indemnizația de creștere a copilului și care ar fi procedura dacă sar putea.
Tin sa precizez ca și eu și logodnica muncim în UK de peste 3 ani cu acte în regula

Alte discuții în legătură

Cedare drepturi părintești Ana Dana C. Ana Dana C. Bună ziua! Scriu pt a va cere îndrumare într-o anumita problema pe care o voi relata mai jos: Am o prietena, de cetățenie americana cu reședință în ... (vezi toată discuția)
Plecarea in strainatate nikita 27 nikita 27 eu sunt despartita de sotul meu de 5 luni,dar inca nu am inaintat nici unul divortul din cauza banilor si eu stau cu copilul meu la mama mea.La vara vreau sa ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean albanez teo87 teo87 Buna ziua ma numesc teodora si sunt logodita cu un cetatean albanez de un an jumatate, locuim amandoi in Anglia momentan dar am vrea sa oficiem casatoria in ... (vezi toată discuția)