avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, as dori un sfat la aspectul următorul, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, as dori un sfat la aspectul următorul, detin un ...

Bună ziua, as dori un sfat la aspectul următorul, detin un imobil care a fost închiriat unui cetățean străin cu permis de ședere temporara. Contractul este pe 1 an având termen scadent în august. Este înregistrat la ANAF. S-a făcut adițional de prelungire încă 1 an. După adiționalul de prelungire din august 2021,chiriasul nu a mai plătit întreținerea acumulând peste 1000lei,energia electrica neplatit de 2 luni, chirie nu a platit. În contract este stipulat ca rezilierea se poate face la neîndeplinirea obligației chiriașului... Fără preaviz sau fără trecerea vreunui termen. În plus am și daune din distrugerea bunurilor. Cum pot evacua chiriașul și recuperarea prejudiciului? Va mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: Bianca Bella baci , utilizator 01:48, 24 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare imobil închiriat numecod numecod buna ziua, am inchiriat anul trecut un apartament unei familii pana la data de 1 sptembrie 2013, cu contract declarat la ANF. Deoarece s-a ivit ocazia sa ne ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Mviorica Mviorica Va rog sa ma ajutati intr-o problema ivita cu chiriasul societate comerciala.Am un spatiu inchiriat si din august 2012 chiriasul nu a mai deschis, i-am trimis ... (vezi toată discuția)