avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se face calculul agentului termic în funcție de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se face calculul agentului termic în funcție de cota indiviza ...

Cum se face calculul agentului termic în funcție de cota indiviza pentru apartament în sistem centralizat? M-am uitat pe baza de calcul afișata la administrație și scrie următoarele: Cheltuielile la încălzire se repartizează în funcție de suprafața utila pentru apartamentele branșate (70% din valoare) și cota indiviza pentru toate apartamentele (30% din valoare) și valoarea facturata pe fiecare scară. Îmi poate explica cineva cum să calculez singur pentru a ști dacă este un calcul corect? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 28 Ianuarie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de repartitoare mai poate repartiza costurile la caldura dupa indicatiile repartitoarelor? gato gato Am urmatoarea situatie: la centrala termica a unui bloc cu 44 apartamente au mai ramas bransati la sistemul centralizat 20 de locatari care au montate ... (vezi toată discuția)
Caldura impartita pe set magdarossi magdarossi Buna seara, cine ma poate indruma cum sa calculez caldura pe suprafata echivalenta termica la unele apartamente, unde proprietarii au scos calorifere din ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de energie termicã între consumatorii din imobilele de tip condominiu horasg horasg Buna ziua. Stau intr-un apartament cu trei camere, al unui bloc cu 5 scari si 4 etaje. In bloc nu exista repartitoare. Eu si inca 40 (din cele 100 ... (vezi toată discuția)