avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! As avea nevoie de puțin ajutor ! ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! As avea nevoie de puțin ajutor ! Situația sta ...

Bună ziua ! As avea nevoie de puțin ajutor !
Situația sta în felul următor :
Am cumpărat de la cineva 7 catalizatori la suma de 5400 de Ron, în momentele acelea la verificat totul părea ok ,era cam speriat și se grăbea!
A doua zi când am ajuns acasă și le-am luat la verificat cum trebuie am observat ca fiecare din ele erau tăiate și apoi lipitie prin interior încât sa nu îți dai seama ca a fost umblat la ele ! Dețin conversații și intregistrati precum ca mai are de vânzare și sa ma duc sa mai cumpăr, lui nu i-am spus ca am aflat ca nu sunt bune. Întrebarea este ,exista șanse să-mi recuperez pierderea ?
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
Georgegabriel11, utilizator
Nu aveți mari șanse din punctul meu de vedere. Doar dacă discutați și reușiți să vă înțelegeți să vi le schimbe cu unele bune, iar dacă refuză poate încercați să-l speriați puțin cu o plângere pentru înșelăciune. Parcusrul unei plângeri penale este anevoios și aveți nevoie de probe solide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină nouă care, de fapt, avea aripa dreapta față înlocuită. dealerul mi-a dat dreptate, dar a zis să vorbesc cu importatorul. mă simt înșelat, ce pot face? RazvanMatei10 RazvanMatei10 Am cumparat o masina hyundai i20, noua, care in momentul primirii părea ok. După 5 zile am descoperit ca aripa dreapta față era schimbata (s-a umblat la ... (vezi toată discuția)
Acuzatie consum fraudulos gaze. cristiene cristiene Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)
Inselat pe okazii george_best george_best Off , si eu alt prost ka multi altii probabil... am vrut un telefon bun de pe okazii,,,iar un tip mi-a trimis in schimbul sumei (500 ron) un telefon muuult mai ... (vezi toată discuția)