avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Bursa de ajutor social cat trebuie sa ai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul ...

Bună ziua. Bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul pe mebrul de familie ca sa depui 2022 pe semestrul II. Am văzut în ordinul de minister ca 1572 lei dar este pe persoana sau total. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 1 Februarie 2022
Bursele de ajutor social se acordă următoarelor categorii de elevi înscriși la cursurile cu frecvență, inclusiv cei școlarizați la domiciliu sau care urmează cursurile în școala de spital, din învățământul preuniversitar de stat:
a) elevi proveniți din familii care nu realizează un venit mediu net lunar, pe ultimele 12 luni, pe membru de familie, mai mare de 50% din salariul minim net pe economie. La stabilirea venitului mediu net lunar pe membru de familie se iau în calcul toate veniturile cu caracter permanent realizate de membrii familiei, inclusiv alocația complementară pentru copii;
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse sociale elevi cristina velescu cristina velescu as dori sa stiu ce acte imi trebuie si ce venit trebuie sa avem pe membru de familie pt a obtine bursa scolara.si cat este aceasta bursa?.multumim! (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Bursa de ajutor social sil73 sil73 Am un copil in plasament, elev in clasa a Va, cu grad de handicap III, epilepsie, si am solicitat bursa de ajutor social de la scoala unde frecventeaza ... (vezi toată discuția)