avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de locatari. Uscatoria ocupata abuziv .
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de locatari. Uscatoria ocupata abuziv .

Buna seara. As avea nevoie de indrumare d-voastra. Suntem locatari noi si am depus o cerere pentru a putea utiliza spatiul comun al uscatoriei , cu greu cu vai s-a mobilizat lumea sa scoata lucrurile pe care nu le mai utilizau de mult timp, s-a facut un acord sa fie jumate uscatorie jumate depozitare doar de biciclete , restul eliberat. Sotul meu a curatat si a inceput renovarea locului, scotand si o masina antica ,neutilizabila, aruncata acolo si fiind acoperita de n lucruri fara sa fie pastrata in conditii optime sa zicem... dupa ce am scos masina afara si un alt vecin a luat.o ca sa nu ajunga la gunoi.... ne-am trezit cu doamna care era anuntata de mai mult de 3 luni ca o sa fie nevoie de eliberarea spatiului, primaria a dat termen pana in 25 ianuarie sa fie curat si renovat...lucru care nu s-a intamplat decat acum 2 zile , ieri a venit marea doamna sa isi ridice masina , vecinul a adus masina inapoi, aceasta a luat.o si ma suna sa imi spuna ca ne da in judecata pentru ca i-am distrus masina ... eu am un video unde arata ca masina era asa ``bine``pusa de nici nu se vedea daca e sau nu in stare de functiune , masina arata intr.o stare deplorabila... acuma zice sa ii dam 5000 de lei pe dansa ca s-a razgandit (initial a zis ca daca isi recupereaza masina nu mai este nici o problema) ce ma sfatuiti ? Am incercat sa vorbim amiabil sa nu mai avem probleme dar nu ne intelegem cu dansa...
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2022
Mary_36, utilizator
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 09:42, 10 Februarie 2022
Era vorba de o masina de cusut veche * abia acum am vazut ca nu am specificat ...
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa va dea in judecata daca ii da mana, nu e bai.
Nici noua nu face 5000
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare in partea comuna de condominiu nu se depoziteaza bunuri personale si cu risc
Vecina nu ate nicio sansa in instanta sa obtina pretentii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar si asa... in instanta distinsa profitoare va trebui sa demonstreze ca acea relicva era in perfecta stare de functionare.
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
E o glumă, nu-i așa? E cumva o mașină vintage, cu valoare deosebită? Fiindcă o mașină electrică, nou- nouță, costă până în 500 lei, la LIDL de pildă. Dar dacă vecina are bani de aruncat pe fereastră, vă poate da în judecată; cum am mai spus-o și cu alte ocazii, eu pot revendica Casa Scânteii, și până ce instanța îmi respinge cererea, vor fi multe ședințe de judecată; probabil cu o recomandare de a consulta un medic. :) Dar nu este cazul să vă agitați.

În ceea ce privește sârguința soțului, nu aveți ce să-i dați de lucru în gospodărie? Când mai vrea să se implice în acțiuni care implică o comunitate, trebuie să ia în considerare statisticile: câți sunt antivacciniști, câți cred că Pământul este plat, câți că Soarele se învârte în jurul Pământului, câți că acolo sus este un moș, care are grijă de toate, etc., și cu proporția respectivă se va confrunta.
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
hotumattua, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o vecina noua alex.dinu.123 alex.dinu.123 Buna ziua. O sa fie putin lunga postarea, imi cer scuze in avans. Locuiesc in Bucuresti, pe langa Piata Victoriei, in cartierele acelea de case construite ... (vezi toată discuția)
Vecina refuza reparatii coloana apa comuna pe motiv ca a schimbat destinatia incaperii (fara autorizatie) CAPV CAPV Intr-un imobil cu 4 apartamente (2 ap parter, 2 ap etaj), am renovat unul din apartamentele de la etaj (in calitate de proprietari) inlocuind (din necesitate) ... (vezi toată discuția)
Vecina își scutură mizeriile pe geam, în curtea mea, pretinzând că are acest drept pentru că deține o cotă din teren. din acte nu reiese așa ceva, ce pot să fac? MateescuMihaela MateescuMihaela Buna seara. Am o nelamurire cu o vecina. Va prezint situatia mai jos. Stau la casa in centrul orasului, intr.o curte comuna. Ca sa va imaginati cum arata, ... (vezi toată discuția)