avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ref. distribuire consum căldură
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ref. distribuire consum căldură

Ref. plata încălzirii în sistem "paușal"

Pe scară suntem unii cu centrale, alții pe sistem paușal. Mi s-a spus că sistemul pe care il numeam mai demult paușal, care repartiza consumul corespunzător cu suprafața încălzită a fiecărui apartament, acum are alt mod de calcul, în sensul că repartiția consumului se face conform cu numărul și tipul de calorifere din apartament. Probabil că sunt și alți indicatori luați în calcul.
Doresc să cunosc care sunt indicatorii luați în calcul și cum se calculează consumul de căldură pe instalația comună pentru apartamentele care au centrală termică. Care este legislația care normează această situație?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:57, 9 Februarie 2022
Exista norme speciale ale furnizorului de agent termeic
Gasiti coeficientul pe site

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca stau etajul 4, iar caldura e in sistem pausal am ceva reduceri? liv1u liv1u Am o problema si administratorul nu ma poate lamurii, v-as fi recunoscator daca m-ati putea lamurii in urmatoarea problema: - am renuntat la repartitoare si ... (vezi toată discuția)
Mod repartizare cote caldura intr-un bloc fara repartitoare Paul_Nica Paul_Nica Cum se repartizeaza cotele de caldura intr-un bloc in care proprietarii nu au dorit sa-si monteze repartitoare de costuri pentru caldura? In acelasi timp, 65% ... (vezi toată discuția)
Caldura impartita pe set magdarossi magdarossi Buna seara, cine ma poate indruma cum sa calculez caldura pe suprafata echivalenta termica la unele apartamente, unde proprietarii au scos calorifere din ... (vezi toată discuția)