avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere atacabil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere atacabil?

Buna ziua. Vreau sa cumpar un apartament care a fost dobandit pe baza unui contract de intretinere intre actualul proprietar si bunicii acestuia. Ultimul intretinul a decedat in urma cu un an, iar intretinatorii sunt in prezent proprietarii acestui imobil. Intrebarea este: Poate fi acest contract atacat in justitie de catre un potential mostenitor astfel incat prin anularea contractului de intretinere sa fie anulat si contractul meu de vanzare-cumparare? Mentionez ca Proprietarul nu are certificat de mostenitor, intrucat succesiune (banuiesc) nu a avut loc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:51, 9 Februarie 2022
nu va afecteaza pe dvs
Nici nu are cum sa aibă certificat de moștenitor.
Bunul a fost transmis prin contract. Nu mai exista la data decesului în proprietatea defunctilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc impreuna cu sotul meu sa achizitionam un apartament ... danielaal danielaal Buna ziua! Doresc impreuna cu sotul meu sa achizitionam un apartament si proprietarii acestuia l-au dobandit printr-un contract de intretinere. Noi ne-am depus ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare uzufruct viager, dupa decesul beneficiarilor uzufructului nicoletaghe nicoletaghe Acum 8 ani am facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager cu clauza de intretinere cu bunici mei in care ei beneficiau de asupra apartamentului , ... (vezi toată discuția)
Succesiune. maryan27 maryan27 [i]Buna seara! Am si eu o intrebare. Se poate obtine prin notariat un document prin care sa ateste ca o parte dintr-o locuinta(casa) este cedata de proprietar, ... (vezi toată discuția)