avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Prin ce document poate fi dovedita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, ...

Buna seara,
Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, pentru perioada 2010-2013, in situația in care nu detin adeverinta de la angajator, iar acesta are activitatea suspendată sau radiată?
Cel mai recent răspuns: Denisa7 , utilizator 21:07, 14 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va inuce in eroare....termenul pentru statele de plata este de 50 de ani iar pentru dosarele de personal 75 de ani.
Foștii administratori vor sa imi elibereze adeverinta. Intrebarea mea este in ce calitate, personal ( ca persoana fizica deținătoare a arhivei?)? In cazul acesta nu imi pot da numar de inregistrare- in cazul societății care este radiată.

Aceeasi problema si cu cea care are activitatea suspendată. De unde sa imi dea nr de inregistrare deca nu a mai avut activitate din 2013?

acest răspuns util
Ce calitate mai au de a mai deține arhiva?
Nu stiu. Si in cazul societății radiate, si ai celei suspendate, administratorul mi-a spus ca trebuia sa o păstreze 3 ani dupa care putea sa o distrugă.
Nici administratorul nu stie in ce calitate. Nu i a solicitat nimeni predarea arhivei.
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2022
Denisa7, utilizator
acest răspuns util
Angajatorul cu activitatea suspendata va poate elibera adeverinta.

Cel radiat nu a avut lichidator?

Alte discuții în legătură

Firma in faliment Anderei G Anderei G Firma la care am lucrat avea sediul in alt oras cu punct de lucru in iasi. Eu mi-am dat demisia cu 2 ani inainte de a intra firma in faliment. La acel moment ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de salarizare de la societate desfiintata in 2011 silviu1958 silviu1958 Cum se poate obtine o adeverinta de salarizare de la o societate desfiintata in 2011 ? (vezi toată discuția)
Carte de munca balea eugenia balea eugenia Cum pot obtine revisal pe toata perioada muncita? Am pierdut cartea de munca si itm-ul de 2 luni conform legii nu mai elibereaza extrase (vezi toată discuția)