Buna seara,
Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, pentru perioada 2010-2013, in situația in care nu detin adeverinta de la angajator, iar acesta are activitatea suspendată sau radiată?
Dar cel cu activitatea suspendată spune ca nu mai are registru- nu a mai avut activitate din anul 1013. In consecință nu imi poate da numar adeverinței. Nu cred ca este valabilă o adeverinta fara numar!?
Multumesc inca o data!
Cei de la HR imi solicita ca adeverinta sa aibe numar de inregistrare. Iar administratorul spune ca nu mai are registru pentru a-mi da nr. pentru ca nu a mai lucrat nimic din 2013, considerând societatea ca si radiată!
In fapt, administratorul avea informația ca dupa 3 ani se radiază automat societatea, nici nu știa ca apare cu Activitate suspendată ( Eu informandul ca societatea apare cu Activitarea suspendată la ITM)
Adica sa continuie pe acelasi registru sau sa întocmească altul?
In momentul de fata nu mai are nici contabil, cine trebuie sa trimita copia de pe adeverinta la ITM? Trebuie sa faca el asta?
Intreb pentru ca si dansul ma intreaba pe mine si nici nu pare dispus sa depună un efort foarte mare. Desi inteleg ca este o persoana destul de înaintată in varsta si nu mai are chef sa umble pentru mine :(
Nu vreau sa credeti ca profit de bunăvoința dvs. Apreciez foarte mult faptul ca imi răspundeți cu atata promptitudine la nelămuririle mele. Multumesc inca o data!!!
Firma in faliment
Anderei G
Firma la care am lucrat avea sediul in alt oras cu punct de lucru in iasi. Eu mi-am dat demisia cu 2 ani inainte de a intra firma in faliment. La acel moment ... (vezi toată discuția)